Karunk

Tisztelt Látogató!


Örömömre szolgál, hogy megtiszteli figyelmével a Nyugat-magyarországi Egyetem Bölcsészettudományi Karának honlapját. A szombathelyi felsőoktatási képzés több mint fél évszázados fejlődéséről részletes tájékoztatást kaphat a BTK története című fejezetben. A humán tudományok oktatása 2002 óta történik intézményünkben kari keretek között. A Magyarországon folyó felnőttképzés valamennyi szintjén találhat az érdeklődésének és elképzelésének megfelelő, a humán tudományokhoz kapcsolódó oktatást karunkon, a felsőfokú szakképzéstől az alapképzésen át egészen a mesterképzésig. Jelenleg is folyik a Hadrovics László Nyelvtudományi Doktori Iskola indításának engedélyeztetési eljárása.

 

A sokszínű képzési struktúrával összefüggő feladatokat hét intézet koordinálja az intézeti tanszékek közreműködésével. Az egyes szakokról, az intézetekben folyó oktató- és kutatómunkáról, az intézeti tanszékeken dolgozó kollégákról az intézetek honlapjáról kaphat képet.

 

Törekedtünk arra, hogy valamennyi információ a lehető legteljesebb formában, könnyen elérhető módon jusson el az érdeklődőhöz. Ha bármilyen kérdése, vagy észrevétele volna, kérjük, ossza meg velünk a honlapon található valamelyik elérhetőségen keresztül.

 

Ismételten köszönöm, hogy időt szentelt a Bölcsészettudományi Karon folyó munka megismerésére. Remélem, képzési kínálatunk felkeltette az érdeklődését, s a közeli jövőben alkalmam lesz személyesen is köszönteni Önt.

Horváthné dr. Molnár Katalin

dékán